0

Propaganda Yahudi Laknatullah melalui Pemakanan

Saya pernah mendengar kupasan daripada seorang ustaz tentang bijaknya Yahudi mengatur propaganda untuk menjahanamkan orang Islam melalui pemakanan. Sehingga kini, masyarakat kita yang kononnya mengamalkan pemakanan yang sihat sebenarnya telah terjatuh ke dalam perangkap Yahudi laknatullah. Jom tengok jap..!


1. Kita diajar dalam buku Biologi, buku pemakanan yang diterbitkan oleh para Yahudi ni, bahawa kalau nak dapat vitamin B dan kalau nak tambah darah dalam badan kita, kena makan hati haiwan dan hati ayam tetapi sebenarnya Nabi kita tidak menggalakkan pemakanan organ dalaman. Nak ikut kafir ke nak ikut Nabi kita? Sebenarnya makan hati ayam dapat melembabkan otak kita sebab hati merupakan organ dimana semua toksin akan dikumpulkan dan dineutralkan. So, kepekatan toksin adalah tinggi di hati ayam. Kemudian, makanlah kita toksin tu serta bengaplah otak kita umat Islam sebab percaya buku sains keluaran kafir ni.


2. Kita diajar dalam sains bahawa kopi tidak bagus untuk kesihatan. Namun sebenarnya kopi adalah antara minuman kegemaran Nabi kita selain susu dan madu. Cuba tengok Yahudi, mereka minum kopi Starbuck. Profesor Yahudi di UK semuanya ada segelas kopi di tangan mereka.


3. Kita diajar supaya jangan memakan daging kambing kerana tinggi kolesterolnya, namun kambing juga adalah makanan Nabi kita. Seolah-olah buku sains ni nak merendahkan pemakanan Nabi kita. Sebenarnya daging kambing adalah daging yang paling kurang kolesterol.


4. Kita diajar bahawa makan McDonalds adalah bagus, namun sebenarnya McDonalds adalah makanan yang sangat tinggi MSG dan kolesterolnya dan paling banyak lemak tepu trans.


5. Para kafir juga menggalakkan kita minum dan makan makanan yang langsung tidak berkhasiat, contohnya coke dan maggi. Coke tu sangatlah beracun, pastu sangat tidak bagus untuk kesihatan (gula tinggi, berasid, pH dalam lingkungan 3.5, ada racun tersembunyi). Dan para Melayu kita juga yang ketagih minum.


6. Untuk pengetahuan, para kafir agen dajjal ni jugak yang menguar-uarkan kebaikan minum soya (sebab USA merupakan pengeluar soya terbesar), namun sebenarnya soya dapat melemahkan kejantanan lelaki dan mengurangkan kesuburan lelaki dan perempuan. Selain itu, soya dapat meningkatkan risiko kanser payudara, kanser ovari, kanser prostat, serta melemahkan otak dan tulang sebab dalam soya ada hormon estrogen yang sama dengan estrogen pada wanita. Pastu soya ada phytic acid yang membuatkan penyerapan kalsium, magnesium dan zinc yang penting untuk badan kita terjejas.


Kata-kata ini adalah bertepatan dengan hadis Rasulullah :

“Berwaspadalah terhadap syaitan demi keselamatan agama kamu. Dia telah berputus asa untuk menyesatkan kamu dalam perkara-perkara besar. Maka berjaga-jagalah supaya kamu tidak mengikutnya dalam perkara-perkara kecil.”

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back to Top